Få tips på produkter till både ryttare och häst

Varje säsong kommer det nyheter för både dig och din häst i nätbutikerna. Det kan kännas lite extra lockande på våren när du kan släppa vinterns tjocka kläder och kanske göra din häst extra fin. Vårens kollektioner till både häst och ryttare är ofta färgglada och det finns mycket att välja på. I nätbutikerna kan du i lugn och ro undersöka utbudet eftersom de är öppna dygnet runt. Klicka dig vidare här för att få inspiration och tips.

En snygg grimma i någon kul färg och kanske ett täcke i samma färg känns nytt och fräscht. Det finns även grimskaft i matchande färger. När det blir varmare kommer också insekterna som kan bli en plåga för din häst. För att skydda hästen finns särskilda täcken och flughuvor. Det finns också olika insektsmedel som kan hjälpa din häst.

Det är viktigt att tänka på vad du har på dig, både under ritten och i stallet. Den utrustning du har påverkar din ridning. En del saker som stövlar och hjälm är nödvändiga för att du inte ska skada dig. Annat väljer du mer efter vad som passar dig och din plånbok. Det roligaste är ju trots allt att få vara tillsammans med din häst.